PRODUKTER

Døgnservice på telefon: +45 42 40 24 95

VORES SIKRINGSLØSNINGER

Vi står for hele procecen omkring dine sikringsbehov: tilbud, levering, montering, support og vedligeholdelse. Vi er en samarbejdspartner du kan stole på, og vi sætter altid kundernes behov øverst.

Vi får tingene til at ske, hvor som helst, når som helst.

RULLEGITTER

 

Rullegitre har perforerede lameller eller åbne masker, der gør det mulighed for at kunder kan at kigge ind i butikken, når der er lukket.

Rullegitteret monteres over åbningen og rulles op og ned automatisk med nøglekontakt.

BRANDGARDIN

 

Røggardiner og brandgardiner er et moderne alternativ til traditionelle systemer som branddøre, -porte og -vinduer. Med røg- og brandgardiner kan åbninger i en bygning holdes passable og derved skabe optimal beskyttelse i en kritisk situation.

JALOUSISKAB

 

Jalousiskabet bliver ofte brugt i kiosker og vinbutikker, hvor der er behov for afløsning/sikring af enkelte vareområder. Jalousiskabet skræddersyes efter dine ønsker og udføres i stål, rullegitter og afløses med nøgle.

RULLEJALOUSI

 

Et rullejalousi har samme funktion som et rullegitter, forskellen er blot at gittermåtten består af helt lukkede lameller i stedet for åbne/perforerede. Vi tilbyder rullejalouiser i både aluminium og det gennemsigtige materiale polycarbonat.

STÅLGITTER

 

Den optimale sikringsløsning til vinduer og døre i baglokaler, kælderrum, på lagre mv. hvor der ikke er behov for mekanisk sikring anbefaler vi de populære stålgitre. Stålgitterne kan både være fast og aftagelig montereret.

LAGERGITTER

 

Et lagergitter består af helt lukkede lameller i stedet for optilmal sikring af værdier på lageret. Vi tilbyder lagergitre i både aluminium og gennemsigtig polycarbonat.

BRANDJALOUSI

 

Brandjalousiet giver både brandsikring og tyverisikring i ét. Det er en fleksibel brandadskillelse, der også er modstandsdygtigt over for varmegennemstrømning flammer. Kan praktisk benyttes til daglig betjening og sikring – en optimal løsning til storkøkkener og kantiner.

KANTINEJALOUSI

 

Denne model anvendes især som aflukning af kantine eller ved receptioner samt ved vinduer/døre, hvor der ikke er så meget plads til valsen. Jalousi danner en helt glat flade, når det er rullet ned, og er derfor særdeles rengøringsvenligt.

SHOPPERJALOUSI

 

Et shopperjalouis er en mere let og eksklusiv version af det traditionelle rullegitre som ofte andvendes til butikker. Med et shopperjalousi har forbipasserende en endnu bedre mulighed for at kigge ind i butikken samtidig med at sikkerheden er i top.

 

 

KONTAKT OS 24 TIMER I DØGNET...

Mobil: + 45 42 40 24 95

E-mail: info@bb-sikring.dk

 

BB-Sikring CVR: 39137240

 

© Copyright. All Rights Reserved.